Hoe bereid ik me voor op een netwerkevent? Om hoe laat kom ik toe, en hoe gedraag ik me eens ik daar ben? Hoe knoop ik een succesvol gesprek aan? Welke elementen bevat een succesvolle elevator pitch, waarin ik mezelf tracht te verkopen in slechts enkele tientallen seconden? Wat vertel ik over mijn werkgever (en wat vertel ik niet)? En wat doe ik achteraf met alle visitekaartjes die ik meekreeg?

Succesvol netwerken is niet simpel. Gelukkig kom je met een aantal tips al een heel eind.

During this four-hour workshop , participants not only learn to present themselves, but also the organization for which they work, efficiently and enthusiastically at a networking event. By means of a few case studies we discuss how you can get the most out of such an evening. The emphasis is not on making many contacts, but on making and following up on valuable contacts.

Practical

  • 4 hour workshop
  • maximum number of participants: 4

The workshop can be expanded with practical guidance from you or your sales people at a networking event

Meer informatie? Contacteer ons.

Adres: Bergstraat 110, 1910 Kampenhout

Email: [email protected]

0475/76.38.12

Comfinserv


Commercieel en financieel advies op maat. Rekening houdend met uw noden en doelstellingen. U wilt uw werknemers meer handvaten bieden, maar weet niet waar te beginnen? Een helpende hand nodig in het efficiënt beheren van uw bedrijfskapitaal? Contacteer ons gerust, we stellen graag een traject voor op maat van uw bedrijf.