U leidt een (innovatieve) KMO met groot groeipotentieel. U wil investeren, uitbreiden, groeien. Heel wat van uw bedrijfskapitaal zit echter geblokkeerd in vaste of vlottende activa. Dat kan efficiënter. ComFinServ helpt u de gezonde structuur van uw bedrijfskapitaal te herstellen. Door middel van onder andere financiële en operationele leasing en factoring maken we ruimte vrij op uw balans. Ruimte voor investeringen die uw bedrijf écht vooruit helpen. Zodat u uw kapitaal optimaal kan benutten.

In functie van uw noden en doelstellingen biedt ComFinServ een helpende hand voor een korte of langere periode. We gaan in gesprek met financiële instellingen, banken, leasing- en factoringmaatschappijen om de beste oplossing voor uw onderneming te vinden. We nemen de tijd en zetten de juiste expertise in om opnieuw kapitaal vrij te maken voor uw business.

Meer informatie? Contacteer ons.

Adres: Bergstraat 110, 1910 Kampenhout

Email: [email protected]

0475/76.38.12

Comfinserv


Commercieel en financieel advies op maat. Rekening houdend met uw noden en doelstellingen. U wilt uw werknemers meer handvaten bieden, maar weet niet waar te beginnen? Een helpende hand nodig in het efficiënt beheren van uw bedrijfskapitaal? Contacteer ons gerust, we stellen graag een traject voor op maat van uw bedrijf.