Commercieel advies op maat.

Customers will never love a company until the employees love it first.
– Simon Sinek

U gelooft in uw bedrijf. U biedt uw klanten producten en diensten aan van hoge kwaliteit, daar twijfelen we niet aan. En dat is belangrijk, uiteraard. Wat nog belangrijker is, is erin slagen om deze producten en diensten te verkopen. Om nieuwe klanten te verwerven die ook in uw bedrijf geloven. Om uw bestaande klanten keer op keer te overtuigen dat u – voor hen – de beste speler op de markt bent.

ComFinServ biedt uw werknemers handvaten om de producten en services die u aanbiedt succesvol aan de man te brengen. Om een hechte vertrouwensband op te bouwen met uw klanten. Om uw geloof, en hun eigen geloof in de organisatie over te brengen op klanten en prospecten. Want een succesvol bedrijf start bij haar medewerkers.

Contacteer ons gerust voor het samenstellen van een coachingtraject op maat van uw commerciële teams. ComFinServ biedt verschillende workshops en on-the-job coachingsessies aan, die elk op zich kunnen staan of waarmee we een gepersonaliseerd traject uitwerken.

Meer informatie? Contacteer ons.

Adres: Bergstraat 110, 1910 Kampenhout

Email: [email protected]

0475/76.38.12

Comfinserv


Commercieel en financieel advies op maat. Rekening houdend met uw noden en doelstellingen. U wilt uw werknemers meer handvaten bieden, maar weet niet waar te beginnen? Een helpende hand nodig in het efficiënt beheren van uw bedrijfskapitaal? Contacteer ons gerust, we stellen graag een traject voor op maat van uw bedrijf.