Hoe bereid ik me voor op een netwerkevent? Om hoe laat kom ik toe, en hoe gedraag ik me eens ik daar ben? Hoe knoop ik een succesvol gesprek aan? Welke elementen bevat een succesvolle elevator pitch, waarin ik mezelf tracht te verkopen in slechts enkele tientallen seconden? Wat vertel ik over mijn werkgever (en wat vertel ik niet)? En wat doe ik achteraf met alle visitekaartjes die ik meekreeg?

Succesvol netwerken is niet simpel. Gelukkig kom je met een aantal tips al een heel eind.

Tijdens deze workshop van vier uur leren deelnemers niet alleen zichzelf, maar ook de organisatie waarvoor ze werken efficiënt en enthousiast voor te stellen op een netwerkevent. Door middel van enkele case studies bespreken we hoe je het maximum uit zo’n avond kan halen. De nadruk ligt niet op veel contacten leggen, maar op waardevolle contacten leggen én opvolgen.

Praktisch

  • workshop van 4 uur
  • maximum aantal deelnemers: 4

De workshop kan worden uitgebreid met een praktische begeleiding van u of uw salesmensen op een netwerkevent

Meer informatie? Contacteer ons.

Adres: Bergstraat 110, 1910 Kampenhout

Email: geert.streulens@gmail.com

0475/76.38.12

Comfinserv


Commercieel en financieel advies op maat. Rekening houdend met uw noden en doelstellingen. U wilt uw werknemers meer handvaten bieden, maar weet niet waar te beginnen? Een helpende hand nodig in het efficiënt beheren van uw bedrijfskapitaal? Contacteer ons gerust, we stellen graag een traject voor op maat van uw bedrijf.